Kalamaja

Karjalan Kalamiesten Kalamaja Pyhäjärven rannalla Kesälahdella

Kalamaja sijaitsee Kesälahdella Pyhäjärven rannalla noin 6 kilometrin päässä Kesälahden keskustasta. Hirsisen päärakennuksen alakerrassa on keittiö, takka, ruokailu ja oleskelutilat. Yläkerrassa on kahdessa makuuhuoneessa yhteensä 12 nukkumapaikkaa (kummassakin huoneessa kerrossänky, avattava vuodesohva sekä 2 yhden hengen sänkyä). Yläkerran pikkuaulassa on myös avattava sänky yllätysvieraita varten. Sähköt on, juomavesi tuotava tullessa, puuceet ja saunaan tulee pesuvedet järvestä.

    Kalamaja tarjoaa majoitusta kesäaikaan 1.5.-31.10.
Aamu Pyhäjärvellä, kuva Kalamajan rannasta
    Vieraiden käytössä on myös tilava ulkokeittiö ja rantasauna, jossa sauna, pesuhuone, takkatupa ja halkovaja. Saunasta mennään portaat alas ja päästään uimaan Pyhäjärveen, jonka ranta on puhdasta, valkoista hiekkaa. Matalahko ranta sopii erinomaisesti lapsille.
Kuvaaja: Kimmo Pulkkinen
Kalamajan rantasauna ja ulkokeittiön katto näkyy rinteen alapuolella.
    Hinta 70€/vrk ja jäsenille 40€/vrk.
    Vuokrausaika alkaa ensimmäisenä vuokrauspäivänä klo 15 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 12. Talo jätetään yhtä siistiin kuntoon, kuin se oli luovutettaessa. Mikäli haluat jättää siivoukset väliin, voi siivouksen ostaa vuokraajalta. Siivoustilaukset mökki-isännältä Auvo Hukka p. 045 179 8878.

KALAMAJAN OSOITE:

  • Sarvisalontie 59, 59800 KESÄLAHTI
  • Vuokrausta koskevat kyselyt mökki-isäntä Auvo Hukka p. 045 79 8878

Tarkista vuokraustilanne ja saatavuus tästä linkistä: VARAUSKALENTERI

Lisää kuvia:

Kalamajan oleskelutupa Kuva: Pia Kangas
Kalamajan keittiö (jatkuu nurkan taakse) Kuva: Pia Kangas
Kalamajan tupa ruokatila Kuva: Pia Kangas