Karjalan Kalamiesten seura on perustettu vuonna 1975.

Seuran tarkoituksena on vapaa-ajankalastuksen, kalavesien hoidon sekä tuoton edistäminen ja kehittäminen, kalastuskulttuurin vaaliminen sekä hyvän ja oikean kalamieshengen luominen vapaa-ajankalastajiin.

Seuran toiminnasta lisätietoja saa hallituksen jäseniltä.

Kesälahden kalakerho

Kesälahden kalakerho on perustettu yhteistyössä Karjalan Kalamiesten, Kiteen kaupungin nuorisotoimen, Kesälahden koulun, Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön ja Pohjois-Karjalan vapaa-ajankalastajapiiri ry:n kanssa.
Kerho aloitti toimintansa keväällä 2015 Kesälahden koulun tiloissa.

Kerhotoiminnan tavoitteena on
– tukea ja edistää lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa kalastustoimintaa
– kalastustietojen ja -taitojen kehittäminen
– lasten ja nuorten osallistumisen ja luovan toiminnan ja ajattelun lisääminen
– mahdollisuuden antaminen sosiaalisten taitojen kehittämiseen ja yhteisöllisyyteen kasvamiseen

Kerho on tarkoitettu Kesälahtelaisille lapsille ja nuorille, jotka kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Kerho kokoontuu koulun lukuvuosien aikana torstaisin klo 18–20 Kesälahden koululla.
Ohjaajina toimivat pääsääntöisesti Karjalan Kalamiehistä Pekka Silvendoinen ja Auvo Hukka.

Hallituksen jäsenet v. 2019:

pj Pentti Silvennoinen 0400 273 904
varapj Jarkko Lampinen 044 587 0296