Varaa myyntipaikkasi muikkumarkkinoille!

KESÄLAHDEN MUIKKUMARKKINOIDEN TORIPAIKAT

Kesälahden Muikkumarkkinat järjestetään 1.-2.7.2023 ja samaan aikaan innokkaat lohiuistelijat kilpailevat Puruveden Lohikuninkuudesta 24 tunnin soutu-uistelukisassa.

Tapahtumapaikan osoite on Lappeenrannantie 18, 59800 Kesälahti.

Karjalan Kievari aukeaa ja majoitusta voi tiedustella puh. 041 701 6251.

VARAA MYYNTIPAIKAT

Tapahtuma on kaksipäiväinen ja sen takia myymme ainoastaan kahden päivän markkinapaikkoja. Yhden paikan koko on 4×4 m ja hinta on 90 euroa. Varauksen jälkeen saat laskun, jossa on kahden viikon maksuaika. Maksamalla vahvistat haluamasi paikan. Sähkön hinta ei sisälly markkinapaikan hintaan, viikonlopun sähköstä veloitetaan 20€. Huomaa peruutusehdot!

Peruutusehdot: 30 tai yli 30 päivää ennen tapahtumaa palautamme 100% hinnasta, 15-29 päivää 50% palautus ja 0-14 päivää ei palautusta.

Jos et halua varata paikkaa etukäteen, voi tapahtuman alkaessa ostaa markkinapaikan torivalvojalta. Rakentamisen voi aloittaa, kun maksut ovat kunnossa, jo perjantaina.

Hintaan sisältyy kuuluttajan myyntikuulutukset (sovitaan paikanpäällä kuuluttajan kanssa, slogan/hissipuheen pituinen ”mainos”), alueella yöpyminen omassa majoituksessa, roska-alueella kierrätys, vesi-wc:t ja siellä myös kuuma vesi, vesipiste ja valvonta lauantai-sunnuntai.

 

Varaukset: 

Tapahtumasihteeri
puhelin 050 349 2444
toimisto@karjalankalamiehet.fi 

MARKKINOIDEN TOIMITUSEHDOT

1. JÄRJESTÄJÄ: Karjalan Kalamiehet ry (KKM RY). Toimisto: Myllytie 20, 59800 KESÄLAHTI. 

2. MARKKINA-ALUE: Markkina-alueena toimii Karjalan Kievarin vieressä oleva nurmialue, osoite: Lappeenrannantie 18 KESÄLAHTI. Paikka sijaitsee 6. tien varrella, Kesälahden pitäjän keskustaan 1,5 km matka. 

3. PAIKKAVARAUKSET: Myyntipaikat ovat varattavissa sähköpostilla tai puhelimitse:
toimisto@karjalankalamiehet.fi tai puh: 050 349 2444

MUISTATHAN, ETTÄ AINOASTAAN ERÄPÄIVÄNÄ MAKSETTU PAIKKAMAKSU TAKAA PAIKKAVARAUKSEN PITÄVYYDEN! 

4. PAIKKAKOOT JA MYYNTIPAIKKOJEN VUOKRAT 2023:

YHDEN PAIKAN KOKO 4X4 m 

1 paikka      90 €
2 paikkaa 180 €
3 paikkaa 270 €
4 paikkaa 350 €
5 paikkaa 370 €

Sähkö 20 € la-su, ilmoita erikseen paikanvarauksen yhteydessä, jos tarvitset voimavirtaa.
Ilmapallonmyyntioikeus torialueen valvojalta. 
Luvat myyntiin paikkavaraaja huolehtii itse tarvittaessa. 

5. MYYNTIPAIKAN PYSTYTYS: Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Järjestäjällä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katsomansa muutokset. Markkinoilla on torikartan mukaisesti nimellä merkityt paikat varauksesta. Paikannäyttäjä/torialueen valvoja on paikalla pe 30.6.2023 alkaen ja tarvittaessa on puhelinyhteys. Huom! Kaikkien elintarvikkeita myyvien myyntipisteiden lattialla on oltava matto, kevytpeite, pressu tai vaneri estämässä suoran kosketuksen maapohjaan. 

6. SÄHKÖISTYS: Sähköpääkeskukset asentaa järjestäjä, mutta mahdolliset sähköjohdot (varattava max 40 m/myyntipiste) on myyjän itse huolehdittava. Tarvittavasta sähköstä tulee ilmoittaa paikkavarausta tehdessä. Sähkömaksu kerätään paikkamaksun yhteydessä ennakkoon. Huom! Maadoittamattomien tai sisäkäyttöön tarkoitettujen (valkoisten) jatkojohtojen käyttö on kielletty! Voimavirran tarve ilmoitettava myös toimistoon paikkavarauksen yhteydessä. 

7. AIKATAULU: Virallinen myyntiaika on la klo 9.00- su n. klo 17.00. Markkinapaikalle voi saapua pe klo 15.00 alkaen pystyttämään telttoja. Vapaita paikkoja voi kysyä KKM:n toimistosta ja perjantaista klo 15 alkaen torialueen valvojalta. Torin avajaiset ovat klo 9.00, jolloin paikan tulee olla valmis. Sunnuntaina noin klo 15.30–16.00 alueella jaetaan Puruveden Lohikuningas soutu-uistelukisan palkinnot. 

8. ELINTARVIKEMYYNTI-ILMOITUKSET:  Annettujen tietojen pohjalta järjestäjä tekee terveysviranomaiselle yhteislistan kaikista elintarvikkeita myyvistä tapahtumaan osallistuvista yrittäjistä, jotka ovat tehneet varauksen viimeistään torstaina 29.6.2023. Ilmoittautuneiden elintarvikemyyjien pitää tehdä itse vaadittavat ilmoitukset ennen tapahtumaa ja toimittaa se osoitteeseen:  

POHJOIS-KARJALAN YMPÄRISTÖTERVEYS, 
Ilmarisentie 5, 82500 KITEE.  
Sähköpostilla: ymparistoterveys@siunsote.fi 

9. KIELLETYT TUOTTEET: ”Parasta ennen” päiväykseltään vanhentuneiden elintarvikkeiden myynti on kielletty! Kyseisiä tuotteita saa myydä vain poikkeustapauksissa tapahtumajärjestäjän myöntämällä erikoisluvalla terveysviranomaisten lausunnon pohjalta. Myös kaikkien huumeaiheisten tuotteiden, kuten korujen, piippujen ja tekstiilien, myynti on ehdottomasti kielletty. 

10. PALOTURVALLISUUS: Avotulen teko ilman lupaa on kielletty. Kaikilla avotulta tai kaasulaitteita käsittelevillä yrittäjillä tulee olla riittävä alkusammutuskalusto eli vähintään sammutuspeite ja vuoden sisällä tarkastettu 6 kg:n 27A 144BC käsisammutin. Yhdessä 4X4 myyntipisteessä saa olla nestekaasua max 25 kg. Varapulloja ei saa säilyttää myyntipisteessä. Autossa saa varastoida nestekaasua enintään 25 kg. 

11. AUTOJEN AJAMINEN MARKKINA-ALUEELLE JA PYSÄKÖINTI: Autojen ajo alueelle on sallittu pystytystä varten la ennen klo 9.00 ja purkua varten su torialueen hiljenemisen jälkeen. Muina aikoina autojen tuonti alueelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppiaiden pysäköintiä varten on varattu erityinen kauppiaspysäköintialue. Järjestäjän luvalla voi auton pitää omalla varatulla toripaikalla myyntiä varten. 

12. SIIVOUS: Myyjät ovat velvollisia huolehtimaan myyntipaikkojensa siivouksesta lisälaskun uhalla myös pois lähtiessään. Kaikki kertyneet jätteet on kuljetettava markkina-alueen lähellä sijaitsevalle roskalavalle ja jätteet on lajiteltava, mikäli näin ohjeistetaan. 

13. YLEISET MÄÄRÄYKSET JA KORONA: Maksamalla paikkamaksun myyjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ja muita järjestäjän ohjeita ja määräyksiä. Myyntipaikkojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty.  

Myyjät huolehtivat omalta osaltaan koronarajoitusten noudattamisesta omilla toripaikoillaan. Järjestäjä huolehtii koronatiedottamisesta torialueella.

14. MAINONTA: Muikkumarkkinoita mainostetaan paikallisissa lehdissä, matkailusivustoilla ja markkina-palstoilla, sosiaalisessa mediassa ja Karjalan Kalamiesten kotisivuilla. 

MUIKKUMARKKINOILLA KAUPPIAS SITOUTUU NOUDATTAMAAN KAIKKIA
JÄRJESTÄJÄN TÄSSÄ TAI SUULLISESTI ANTAMIA OHJEITA. 

LISÄTIETOA MARKKINOISTA SAA KKM:TOIMISTOSTA! 

Liikkuvan elintarvikehuoneiston ilmoitus lomake