Torikauppiaat

Tapahtumasihteeri
Puhelinnumero: 050 349 2444
Sähköposti: toimisto@karjalankalamiehet.fi
Torialueen valvojaa ei ole vielä valittu, siihen asti yhteydenotot tapahtumasihteerille

KESÄLAHDEN MUIKKUMARKKINAT 3.-4.7.2021

1. JÄRJESTÄJÄ: Karjalan Kalamiehet ry (KKM RY). Toimisto: Myllytie 20, 59800 KESÄLAHTI. 

2. MARKKINA-ALUE: Markkina-alueena toimii Karjalan Kievarin vieressä oleva nurmialue, osoite: Lappeenrannantie 18 KESÄLAHTI. Paikka sijaitsee 6. tien varrella, Kesälahden pitäjän keskustaan 1,5 km matka. 

3. PAIKKAVARAUKSET: Myyntipaikat ovat varattavissa sähköpostilla tai puhelimitse:
toimisto@karjalankalamiehet.fi tai puh: 050 349 2444

MUISTATHAN, ETTÄ AINOASTAAN ERÄPÄIVÄNÄ MAKSETTU PAIKKAMAKSU TAKAA PAIKKAVARAUKSEN PITÄVYYDEN! 

4. PAIKKAKOOT JA MYYNTIPAIKKOJEN VUOKRAT 2021:

YHDEN PAIKAN KOKO 4X4 m 

1 paikka      90 €
2 paikkaa 180 €
3 paikkaa 270 €
4 paikkaa 350 €
5 paikkaa 370 €

Sähkö 20 € la-su, ilmoita erikseen paikanvarauksen yhteydessä, jos tarvitset voimavirtaa.
Ilmapallonmyyntioikeus torialueen valvojalta. 
Luvat myyntiin paikkavaraaja huolehtii itse tarvittaessa. 

5. MYYNTIPAIKAN PYSTYTYS: Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Järjestäjällä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katsomansa muutokset. Markkinoilla on torikartan mukaisesti nimellä merkityt paikat varauksesta. Paikannäyttäjä/torialueen valvoja on paikalla pe 2.7.2021 alkaen ja tarvittaessa on puhelinyhteys. Huom! Kaikkien elintarvikkeita myyvien myyntipisteiden lattialla on oltava matto, kevytpeite, pressu tai vaneri estämässä suoran kosketuksen maapohjaan. 

6. SÄHKÖISTYS: Sähköpääkeskukset asentaa järjestäjä, mutta mahdolliset sähköjohdot (varattava max 40 m/myyntipiste) on myyjän itse huolehdittava. Tarvittavasta sähköstä tulee ilmoittaa paikkavarausta tehdessä. Sähkömaksu kerätään paikkamaksun yhteydessä ennakkoon. Huom! Maadoittamattomien tai sisäkäyttöön tarkoitettujen (valkoisten) jatkojohtojen käyttö on kielletty! Voimavirran tarve ilmoitettava myös toimistoon paikkavarauksen yhteydessä. 

7. AIKATAULU: Virallinen myyntiaika on la klo 9.00- su n. klo 17.00. Markkinapaikalle voi saapua pe klo 15.00 alkaen pystyttämään telttoja. Vapaita paikkoja voi kysyä KKM:n toimistosta ja perjantaista klo 15 alkaen torialueen valvojalta. Torin avajaiset ovat klo 9.00, jolloin paikan tulee olla valmis. Sunnuntaina noin klo 15.30–16.00 alueella jaetaan Puruveden Lohikuningas soutu-uistelukisan palkinnot. 

8. ELINTARVIKEMYYNTI-ILMOITUKSET:  Annettujen tietojen pohjalta järjestäjä tekee terveysviranomaiselle yhteislistan kaikista elintarvikkeita myyvistä tapahtumaan osallistuvista yrittäjistä, jotka ovat tehneet varauksen viimeistään sunnuntaina 30.6.2021. Sen jälkeen ilmoittautuneiden elintarvikemyyjien pitää tehdä itse vaadittavat ilmoitukset ennen tapahtumaa ja toimittaa se osoitteeseen:  

POHJOIS-KARJALAN YMPÄRISTÖTERVEYS, 
Ilmarisentie 5, 82500 KITEE.  
Sähköpostilla: eeva.makkonen@siunsote.fi tai 
ymparistoterveys@siunsote.fi 

9. KIELLETYT TUOTTEET: ”Parasta ennen” päiväykseltään vanhentuneiden elintarvikkeiden myynti on kielletty! Kyseisiä tuotteita saa myydä vain poikkeustapauksissa tapahtumajärjestäjän myöntämällä erikoisluvalla terveysviranomaisten lausunnon pohjalta. Myös kaikkien huumeaiheisten tuotteiden, kuten korujen, piippujen ja tekstiilien, myynti on ehdottomasti kielletty. 

10. PALOTURVALLISUUS: Avotulen teko ilman lupaa on kielletty. Kaikilla avotulta tai kaasulaitteita käsittelevillä yrittäjillä tulee olla riittävä alkusammutuskalusto eli vähintään sammutuspeite ja vuoden sisällä tarkastettu 6 kg:n 27A 144BC käsisammutin. Yhdessä 4X4 myyntipisteessä saa olla nestekaasua max 25 kg. Varapulloja ei saa säilyttää myyntipisteessä. Autossa saa varastoida nestekaasua enintään 25 kg. 

11. AUTOJEN AJAMINEN MARKKINA-ALUEELLE JA PYSÄKÖINTI: Autojen ajo alueelle on sallittu pystytystä varten la ennen klo 9.00 ja purkua varten su torialueen hiljenemisen jälkeen. Muina aikoina autojen tuonti alueelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppiaiden pysäköintiä varten on varattu erityinen kauppiaspysäköintialue. Järjestäjän luvalla voi auton pitää omalla varatulla toripaikalla myyntiä varten. 

12. SIIVOUS: Myyjät ovat velvollisia huolehtimaan myyntipaikkojensa siivouksesta lisälaskun uhalla myös pois lähtiessään. Kaikki kertyneet jätteet on kuljetettava markkina-alueen lähellä sijaitsevalle roskalavalle ja jätteet on lajiteltava, mikäli näin ohjeistetaan. 

13. YLEISET MÄÄRÄYKSET JA KORONA: Maksamalla paikkamaksun myyjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ja muita järjestäjän ohjeita ja määräyksiä. Myyntipaikkojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty.  

Myyjät huolehtivat omalta osaltaan koronarajoitusten noudattamisesta omilla toripaikoillaan. Järjestäjä huolehtii koronatiedottamisesta torialueella.

14. MAINONTA: Muikkumarkkinoita mainostetaan paikallisissa lehdissä, matkailusivustoilla ja markkina-palstoilla, sosiaalisessa mediassa ja KKM:n kotisivuilla. 

MUIKKUMARKKINOILLA KAUPPIAS SITOUTUU NOUDATTAMAAN KAIKKIA JÄRJESTÄJÄN TÄSSÄ TAI SUULLISESTI ANTAMIA OHJEITA. 

LISÄTIETOA MARKKINOISTA SAA KKM:TOIMISTOSTA!