Torikauppiaat

Tapahtumasihteerin puhelinnumero on 050 349 2444

Sähköposti: toimisto@karjalankalamiehet.fi

Torialueen valvoja 28.6. alkaen vastaa Seppo Pöllänen puh. 040 015 2016 

1. JÄRJESTÄJÄ: Karjalan Kalamiehet ry (KKM RY). Toimisto: Myllytie 20, 59800 KESÄLAHTI. 

2. MARKKINA-ALUE: Markkina-alueena toimii Karjalan Kievarin vieressä oleva nurmialue, osoite: Lappeenrannantie 18 KESÄLAHTI. Paikka sijaitsee 6. tien varrella, kylän keskustaan 1 km matkaa. 

3. PAIKKAVARAUKSET: Myyntipaikkavarauksia otetaan vastaan ensisijaisesti sähköpostina: toimisto@karjalankalamiehet.fi. Ennakkovaraukset myös soittamalla toimistoon. Varaukset laskutetaan postitse tai sähköpostilla sovitun mukaisesti. 

MUISTATHAN, ETTÄ AINOASTAAN ERÄPÄIVÄNÄ MAKSETTU PAIKKAMAKSU TAKAA PAIKKAVARAUKSEN PITÄVYYDEN! 

4. PAIKKAKOOT JA MYYNTIPAIKKOJEN VUOKRAT: 

YHDEN PAIKAN KOKO 4X4 m 

1 paikka     90 € 

2 paikkaa 180 € 

3 paikkaa 270 € 

4 paikkaa 350 € 

Sähkö 20 € la-su.  

Ilmapallonmyyntioikeus torialueen valvojalta. 

Luvat myyntiin paikkavaraaja huolehtii itse tarvittaessa. 

5. MYYNTIPAIKAN PYSTYTYS: Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Järjestäjällä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katsomansa muutokset. Markkinoilla on torikartan mukaisesti nimellä merkityt paikat varauksesta. Paikannäyttäjä/torialueen valvoja on paikalla pe 28.6. alkaen, ja tarvittaessa puhelinyhteys. Huom! Kaikkien elintarvikkeita myyvien myyntipisteiden lattialla on oltava matto, kevytpeite, pressu tai vaneri estämässä suoran kosketuksen maapohjaan. 

6. SÄHKÖISTYS: Sähköpääkeskukset asentaa järjestäjä, mutta mahdolliset sähköjohdot (varattava max 40 m/myyntipiste) on myyjän itse huolehdittava. Tarvittavasta sähköstä tulee ilmoittaa paikkavarausta tehdessä. Sähkömaksu kerätään paikkamaksun yhteydessä ennakkoon. Huom! Maadoittamattomien tai sisäkäyttöön tarkoitettujen (valkoisten) jatkojohtojen käyttö on kielletty! Voimavirran tarve ilmoitettava myös toimistoon paikkavarauksen yhteydessä. 

7. AIKATAULU: Virallinen myyntiaika on la klo 9.00- su n. klo 17.00. Markkinapaikalle voi saapua pe klo 15.00 alkaen pystyttämään telttoja. Vapaita paikkoja voi kysyä KKM:n toimistosta ja perjantaista klo 15 alkaen torialueen valvojalta. Torin avajaiset ovat klo 9.00, jolloin paikan tulee olla valmis. Sunnuntaina noin klo 15.30–16.00 alueella jaetaan Puruveden Lohikuningas soutu-uistelukisan palkinnot. 

8. ELINTARVIKEMYYNTI-ILMOITUKSET:  Annettujen tietojen pohjalta järjestäjä tekee terveysviranomaiselle yhteislistan kaikista elintarvikkeita myyvistä tapahtumaan osallistuvista yrittäjistä, jotka ovat tehneet varauksen viimeistään sunnuntaina 23.6.2019. Sen jälkeen ilmoittautuneiden elintarvikemyyjien pitää tehdä itse vaadittavat ilmoitukset ennen tapahtumaa ja toimittaa se osoitteeseen:  

POHJOIS-KARJALAN YMPÄRISTÖTERVEYS, 
Ilmarisentie 5, 82500 KITEE.  
Sähköpostilla: eeva.makkonen@siunsote.fi tai 
ymparistoterveys@siunsote.fi 

9. KIELLETYT TUOTTEET: ”Parasta ennen” päiväykseltään vanhentuneiden elintarvikkeiden myynti on kielletty! Kyseisiä tuotteita saa myydä vain poikkeustapauksissa tapahtumajärjestäjän myöntämällä erikoisluvalla terveysviranomaisten lausunnon pohjalta. Myös kaikkien huumeaiheisten tuotteiden, kuten korujen, piippujen ja tekstiilien, myynti on ehdottomasti kielletty. 

10. PALOTURVALLISUUS: Avotulen teko ilman lupaa on kielletty. Kaikilla avotulta tai kaasulaitteita käsittelevillä yrittäjillä tulee olla riittävä alkusammutuskalusto eli vähintään sammutuspeite ja vuoden sisällä tarkastettu 6 kg:n 27A 144BC käsisammutin. Yhdessä 4X4 myyntipisteessä saa olla nestekaasua max 25 kg. Varapulloja ei saa säilyttää myyntipisteessä. Autossa saa varastoida nestekaasua enintään 25 kg. 

11. AUTOJEN AJAMINEN MARKKINA-ALUEELLE JA PYSÄKÖINTI: Autojen ajo alueelle on sallittu pystytystä varten la ennen klo 9.00, ja purkua varten su torialueen hiljenemisen jälkeen. Muina aikoina autojen tuonti alueelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppiaiden pysäköintiä varten on varattu erityinen kauppiaspysäköintialue. Tarvittaessa voi auton pitää omalla varatulla toripaikalla myyntiä varten. 

12. SIIVOUS: Myyjät ovat velvollisia huolehtimaan myyntipaikkojensa siivouksesta lisälaskun uhalla myös pois lähtiessään. Kaikki kertyneet jätteet on kuljetettava markkina-alueen lähellä sijaitsevalle roskalavalle ja jätteet on lajiteltava, mikäli näin ohjeistetaan. 

13. YLEISET MÄÄRÄYKSET: Maksamalla paikkamaksun myyjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ja muita järjestäjän ohjeita ja määräyksiä. Myyntipaikkojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty.  

14. MAINONTA: Muikkumarkkinoita mainostetaan paikallisissa lehdissä, monilla matkailusivustoilla ja markkina-palstoilla ja KKM:n kotisivuilla. 

MUIKKUMARKKINOILLA KAUPPIAS SITOUTUU NOUDATTAMAAN KAIKKIA JÄRJESTÄJÄN TÄSSÄ TAI SUULLISESTI ANTAMIA OHJEITA. 

LISÄTIETOA MARKKINOISTA SAA KKM:TOIMISTOSTA! 

 www.karjalankalamiehet.fi